Vi är proffs

Våra tjänster

Vi erbjuder...


  • Byggstädning
  • Maskinell golvvård
  • Fönsterputsning
  • Rekond - flygplan
  • andra specialuppdrag

Kontakta oss


Behöver ni vår hjälp eller vill ni veta mer? Kontakta oss så berättar vi...

Claes 0761-26 66 06
Håkan 0761-26 66 00
Våra öppettider är
Mån - Fre Kl. 08.00 - 17.00
Lördag - Söndag stängt

Skriv gärna en rad till oss. Gå vidare

Vi är ett städföretag som levererar kvalitet


Byggstädning - Söker ni det där lilla extra företaget när det gäller utförande av byggstädningar kontakta oss. Vi kan byggstädning. Med hög kapacitet utför vi uppdraget med högsta kvalitet och flexibilitet.
- Vi är proffs på specialuppdrag som byggstädning

Fönsterputs - Önskar ni få hjälp med stora eller små uppdrag när det gäller fönsterputs? kontakta oss vi kan pust stort som smått. Kräver uppdraget liftar etc. så tillhandahåller vi självklart nödvändig utrustning. Vi har lång erfarenhet och vet exakt hur ett upplägg på större projekt ska hanteras. Är ni det där lite mindre kontoret så hjälper vi er gärna.
- Vi är proffs på specialuppdrag som fönsterputs

Maskinell golvvård - Golvvård är en viktig ur många perspektiv. Att ett bra underhåll ger en renare miljö är en viktig faktor, en annan är ökad trivsel och inte minst en investering då det gäller att erhålla en lång livslängd på golven isig.
- Vi är proffs på specialuppdrag som golvvård

Rekonditionering av flygplan - Ett specialuppdrag som detta kräver kunskap. Proclean AB har lång erfarenhet om rekonditionering av flygplan. Här är material en oerhört viktig faktor, vi har kunskapen. Att planen är rena och snygga är en självklarhet, ett rent och snyggt plan ut och invändigt skapar trivsel för resenären och inger en känsla av kvalitet. Ge detta till era kunder..
- Vi är proffs på specialuppdrag som rekonditionering av flygplan

china

Övriga uppdrag - Proclean AB är ett nischat företag där uppdragen är inom specialområdena när det gäller städning. Söker ni företaget som utför städning med den där extra kunskapen kontakta oss.

feature 1Med vänlig Hälsning
Claes / Håkan | HC Proclean AB med personal...